Nieuws

Het laatste nieuws en lopende acties

Nieuwe locaties voor Wijkar.nl

Uitbreidingen vanaf nu ook zichtbaar in de WIJKAR-App

Voor alle actieve WIJKAR-gebruikers hebben we goed nieuws. Naast onze 4 vaste locaties hebben we medio februari 2024, in overleg met de gemeente Katwijk, 2 nieuwe locaties toe kunnen voegen. Hierdoor hebben we een nog betere dekking in de gemeente Katwijk. WIJKAR kiest er bewust voor om de deelauto’s lokaal in te zetten, hierdoor is er in bijna elke wijk een auto beschikbaar op loopafstand. Door middel van het lokale karakter van WIJKAR kunnen we snel schakelen en de klant spoedig helpen bij vragen of bijzonderheden.

Met de 2 nieuwe locaties hebben we nu in totaal zes locaties beschikbaar en inmiddels zijn ze ook toegevoegd aan de WIJKAR App. Komende tijd zullen door de gemeente weer extra borden geplaatst zodat deze parkeerplekken weer goed zichtbaar zijn voor alle gebruikers.

Onze locaties voor de deelauto’s van WIJKAR.nl:

    [...]

Definitieve locaties Wijkar bekend gemaakt

Lokaal en op loopafstand in de wijk

In goed overleg met de gemeente Katwijk zijn de definitieve locaties vastgelegd en zorgen we op deze manier voor een mooie dekking in binnen de gemeente Katwijk. WIJKAR kiest er voor om de auto’s juist in de WIJK te zetten, hierdoor is er binnen Katwijk in bijna elke wijk een auto beschikbaar op loopafstand. Door middel van het lokale karakter van WIJKAR kunnen we direct schakelen en de klant spoedig helpen bij vragen of bijzonderheden.

De verwachting is dat deze locaties in april/mei 2023 beschikbaar zijn en toegevoegd zullen worden aan de WIJKAR App. Komende tijd zullen voorbereidingen worden gestart, zodat deze parkeerplekken goed zichtbaar zijn voor alle gebruikers van WIJKAR.

Locaties WIJKAR:

  • Baljuwplein – Katwijk
  • Exportstraat – Rijnsburg
  • Violierstraat – Katwijk
  • Duyfraklaan – Valkenburg

 

[...]

Nieuw in Katwijk: WIJKAR.nl

Altijd een auto beschikbaar in uw wijk

De Jong Automotive is gestart met een ambitieus plan. Altijd een auto tot je beschikking, maar dan zonder de vaste lasten. Minder kosten, beter voor het milieu en keus uit verschillende auto’s. Dat zijn de uitgangspunten van WIJKAR.nl, het Katwijkse initiatief van Harold de Jong, eigenaar van De Jong Automotive aan de Koningin Julianalaan. “Wij zien de laatste jaren dat klanten minder rijden door uiteenlopende beweegredenen”.

Het streven is om binnenkort, in samenspraak met de gemeente, in elke wijk van Katwijk een WIJKAR beschikbaar te maken voor mensen die er gebruik van willen maken. Soms voor een uurtje voor de boodschappen, soms iets langer voor familiebezoek of noem maar op. Voor autobezitters die weinig rijden en toch de vaste lasten hebben is dit financieel aantrekkelijk’. Hij noemt nog een voorbeeld. ‘Mensen die nachtdienst hebben en liever niet [...]

    Back to top